Retourneren

14 dagen bedenktijd

Bij Q24U heeft u 14 dagen bedenktijd. Mocht u één of meerder artikelen willen terug sturen, dan moet u deze binnen 14 dagen na de ontvangst van het product aanmelden via het retourformulier onderaan deze pagina, u kunt het retourpakket daarna direct verzenden. Na aanmelding heeft u nog 14 dagen om het product naar ons terug te sturen. Het is wel van belang dat het product compleet is en in de oorspronkelijke verpakking zit (indien redelijkerwijs mogelijk). Producten die beschadigd of niet compleet zijn komen niet voor ruiling of restitutie in aanmerking. Producten die geretourneerd worden moeten altijd naar het volgende adres verzonden worden, retour zendingen zijn voor de rekening van de klant.

Q24U (retour)
Marinus Spronklaan 49 a
4205CG Gorinchem
The Netherlands

Restitutiebedrag:

Q24U.nl beoordeelt ieder retour gezonden product bij binnenkomst op schade, defect of verpakking. Naar aanleiding van de staat van het geretourneerde product wordt bepaald welk bedrag aan de koper wordt terugbetaald. Is het product compleet en onbeschadigd, dan stort Q24U.nl het bedrag dat op de factuur vermeld staat binnen 14 dagen terug. Bij een kapot of incompleet product zijn wij genoodzaakt een schadebedrag in rekening te brengen. Let op voor een snelle afhandeling is het noodzakelijk dat het retourformulier correct wordt ingevuld en een kopie hiervan of de factuur bijgevoegd wordt bij de retour zending. Indien dit formulier ontbreekt, houden wij ons het recht voor 5 euro administratiekosten in rekening te brengen aangezien de afhandeling veel meer tijd in beslag neemt.

Uitzonderingen:

1. Producten waar de garantie sticker van ontbreekt of opengemaakt zijn, kunnen niet retour genomen worden.

2. Producten die speciaal in opdracht van de klant besteld zijn, kunnen niet retour genomen worden. Dit zijn dus veelal producten die wij niet standard op voorraad hebben in ons assortiment en speciaal voor de klant besteld zijn. Daarnaast zijn dit ook producten waar een levertijd bij vermeld staat in de webshop, deze producten worden ook speciaal besteld in opdracht van de klant.

3. Geleverde diensten door Q24U zoals het inbouwen van laptopschermen ect vallen ook niet onder het herroepingsplicht. Er hoeft pas betaald te worden als het probleem verholpen - opgelost is, als er geen oplossing mogelijk is dan worden er alleen onderzoekskosten in rekening gebracht deze bedragen 20 euro.

Aanmelden en procedure:

Uw bestelling is met de grootste zorg uitgevoerd en wij streven dan ook naar een perfecte kwaliteit voor alle artikelen die u ontvangt. Indien u toch één of meerdere producten aan ons wilt retourneren bent u verplicht zich aan de voorwaarden van Q24U te houden. Neem de pagina Retouren op de website bij het kopje Klantenservice goed door en vul uw gegevens op dit formulier volledig en nauwkeurig in. Q24U heeft het recht retouren te weigeren als er aan één van de voorwaarden niet is voldaan.

Retouradres: Q24U (retour), Marinus Spronklaan 49 a, 4205 CG Gorinchem, The Netherlands

U bent verantwoordelijk voor de retourzending. U dient uw Track & Trace gegevens goed te bewaren. De kosten voor het retour sturen van de zending zijn voor eigen rekening, rembourszending worden niet geaccepteerd.

Let op voor een snelle afhandeling is het noodzakelijk dat het retourformulier correct wordt ingevuld en een kopie hiervan of de factuur bijgevoegd wordt bij de retourzending. Indien dit formulier ontbreekt, kan de afhandeling veel meer tijd in beslag nemen.

Preloader