Betaal informatie - Klantenservice

Zodra Q24U uw betaling ontvangen heeft streven wij ernaar uw bestelling dezelfde werkdag te verzenden. U heeft de keuze uit diverse betaalmogelijkheden onderstaand een overzicht van de betaalmogelijkheden en de eventuele kosten hiervan, ook wordt aangeven welke Payment service provider de betaling uitvoert.

SSL – beveiligde verbinding

Q24U vind veiligheid belangrijk en heeft daarom een SSL verbinding bij het bestellen en afrekenen. Een SSL - verbinding is een gecodeerde verbinding tussen de server en bezoeker alle data, bijvoorbeeld wachtwoorden, creditcard- of persoonsgegevens, worden geëncrypteerd (versleuteld) verstuurd, waardoor deze gegevens geheim blijven voor andere internetgebruikers. U kunt de SSL - verbinding eenvoudig herkennen aan de url (https://www.q24u.nl) als u aan het bestellen bent. Bij het afrekenen van de bestelling zal er tevens een klein slotje verschijnen achter de URL of een groene balk (dit is browser afhankelijk).

3D Secure Check

Een 3D Secure Check wordt gedaan bij Creditcardbetalingen, dit wordt gedaan om via het internet veilige betalingen mogelijk te maken. Tijdens de betaling wordt de kaarthouder gevraagd om een wachtwoord. Bij eenmalige registratie van de kaart heeft de kaarthouder dit ingesteld, dit maakt het mogelijk dat alleen de kaarthouder zelf aankopen via het internet kan doen.

BTW vrij bestellen.

Is uw bedrijf gevestigd buiten Nederland en binnen de Europese Unie, en heeft u een geldig BTW nummer, dan kunnen wij BTW vrij leveren. Dit kunnen wij alleen doen als u contact met ons opneemt, mail uw gegevens en BTW nummer door en wij maken een bestelling voor u aan, betaling kan alleen via een bankoverschrijving.


Betallings mogelijkheden:

iDEAL

Met iDEAL kunt u snel, vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. Voor het betalen met iDEAL worden er geen extra kosten in rekening gebracht. U rekent af in uw vertrouwde internet bankomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden meteen geïnformeerd dat de bestelling is betaald.

Mister Cash / Bancontact

Met Mister Cash kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen middels hun bankpas. De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd. Met Bancontact/Mister Cash kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij ons afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankiert kunt u direct gebruik maken van Bancontact/Mister Cash, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren.

Sofortbanking

Sofortbanking is de directe betaalmethode van Payment Network AG. Met sofortbanking kunt u al tijdens de bestelling makkelijk een overschrijving voor het desbetreffende bedrag via uw online bankieren maken. De tegenpartij ontvangt na voltooiing een real-time bevestiging van sofortbanking. Sofortbanking voldoet aan de hoge veiligheidsnormen van het online banking en beschikt over een door de TÜV-geteste bescherming van persoonsgegevens. U hoeft zich niet te registreren en u hebt ook geen creditcard nodig. U betaalt eenvoudig, veilig en snel direct via uw online-bankrekening

Giropay

Giropay is vooral voor de Duitse markt. U kunt eenvoudig online betalen. Voor betalingen met Giropay wordt 3% toeslag gerekend over het order. Zodra de bestelling succesvol is afgehandeld wordt de bestelling direct verzonden.

Mybank

Mybank wordt gebruikt in heel Europa, het is snel en eenvoudig. Voor betalingen met Mybank wordt 3% toeslag gerekend over het order. Zodra de bestelling succesvol is afgehandeld wordt de bestelling direct verzonden.

Maestercard

Met de Maestro debitcard (van MasterCard), kunt u eenvoudig online betalen. Voor betalingen met Maestercard wordt 3% toeslag gerekend over het order. Zodra de bestelling succesvol is afgehandeld wordt de bestelling direct verzonden.

Creaditcard

Bij Q24U kunt u bij orders vanaf 100 euro betalen met Visa en Mastercard creditcard, het maximale orderbedrag is 500 euro. Er wordt hier geen toeslag voor gerekend, zodra de bestelling succesvol is afgehandeld wordt de bestelling direct verzonden. Andere creditcards als Carte Bleue (Frankrijk) en PostePay (Italië) accepteren wij ook, hier wordt echter wel 3% toeslag over het order bedrag voor gerekend.

PayPal

Wij accepteren betalingen met PayPal, na uw bestelling wordt u doorgestuurd naar de PayPal pagina waar u de betaling in order kunt maken. Orders die zijn betaald met PayPal kunnen alleen verzonden worden naar het adres dat gekoppeld is aan uw PayPal account. Let op, PayPal brengt Q24U hoge kosten in rekening, wij rekenen daarom per PayPal transactie een toeslag van 3% over het order bedrag.

Apple Pay

Apple Pay is een mobiele betalingsdienst ontwikkeld door Apple Inc. waarmee gebruikers kunnen betalen met een geschikt Apple-apparaat dat gekoppeld is aan een credit- of debetkaart. Kies bij de checkout voor Apple Pay, plaats de order en volg de stappen op het scherm en onmiddellijk kun je jouw gekoppelde betaalkaart kiezen om af te rekenen.

Bankoverschrijving

U kunt het bedrag ook per bank overmaken vermeld ten alle tijden altijd uw ordernummer. Het bedrag kunt u overmaken naar onze ING bankrekening: Q24U, IBAN nummer: NL17INGB0006019437 . Houdt er rekening mee dat dit 1 a 2 werkdagen kan duren voordat wij het geld hebben ontvangen, na ontvangst versturen wij uw bestelling direct.

Contant of Pin bij afhalen

Wilt u uw order na bestelling afhalen bij ons, dan kan dit in Gorinchem (contant en pin). U dient van te voren een afspraak te maken, in de meeste gevallen kan dit direct.