Over Q24U - Klantenservice

Feiten Q24U

Marinus Spronklaan 49 a
4205CG Gorinchem
The Netherlands

+31 (0) 183-513995

KvK: 66124891
BTW: NL002052487B79

IBAN: NL17INGB0006019437
BIC: INGBNL2A

 

Wie is Q24U?

Q24U is opgericht door Robert op 16 februari 2011. Robert heeft jarenlang in de ICT gewerkt en was in zijn vrije tijd ook altijd bezig met ICT en elektronica. Eind 2010 ontstond het idee een webwinkel te lanceren voor de verkoop van laptop onderdelen voor de particuliere en de zakelijke markt. Deze webwinkel werd in februari 2011 werkelijkheid en in 2014 is er ook een fysieke winkel in Gorinchem geopend.

Q24U heeft zich vanaf het begin af aan toe gelegd op het zelf importeren van de laptop onderdelen direct uit de fabriek, om zo de concurrentie voor te zijn en een uitgebreid en goedkoop assortiment te kunnen aanbieden. De jaren die volgde heeft Q24U veel contacten gelegd in het buitenland en ervaringen opgedaan met de import van producten, dit heeft geresulteerd in andere taken van het bedrijf, zoals voertuig diagnose apparatuur en spiegelverwarmingen.

Q24U heeft de kennis en passie in huis om de onderneming verder uit te bouwen, onderscheidend te zijn en een toegevoegde waarde te leveren voor zowel de consument als de zakelijkmarkt.

 

Voordelen Q24U

- Q24U is een Nederlands bedrijf.
- Q24U heeft een eigen magazijn en eigen voorraad in Nederland.
- Levering binnen 1 a 2 werkdagen in Nederland, België en Duitsland.
- Nederlandstalige en Engels sprekende aanspreekpunt, helpdesk, mail en telefonisch.
- Mail beantwoordt binnen 24 uur.

 

Missie Q24U

- Q24U is een organisatie die met verschillende productcategorieën actief is op basis van vraag uit de markt naar met name nichemarktproducten.
- Q24U is overtuigd van transparantie dus all in tarieven zonder verrassingen met 3.95 voor orders tot 100 euro en daarboven altijd de optie tot gratis verzenden.
- Drive, doorzettingsvermogen, ambitie en prestatiedrang zorgen voor een innovatieve en succesvolle onderneming.

 

Bezigheden Q24U

Laptop onderdelen ( www.q24u.nl ):
Q24U levert laptoponderdelen wij hebben een groot assortiment en levert vooral aan particulieren en bedrijven in Nederland en België en wij breiden ons assortiment continue uit. Naast de producten die wij op voorraad hebben en waarvoor wij bestellingen dezelfde werkdag versturen kan Q24U vrijwel alles leveren op bestelling met korte levertijden.

Desktop, Laptop, Smartphone en Tablet reparatie ( www.reparatiegorinchem.nl ):
Q24U heeft een eigen reparatie service in Gorinchem voor desktop computers, laptops, smartphones en tablet. Wij repareren voor particulieren en bedrijven. De meeste reparaties kunnen gedaan worden met onderdelen uit eigen voorraad waardoor uw apparaat snel weer klaar is.

OBD2 apparatuur ( www.obd24u.nl ):
Q24U is sinds 2012 leverancier van OBD2 auto diagnose apparatuur, van eenvoudig voor de hobbyist tot professioneel wij leveren alles. Wij leveren nog veel meer dan alleen auto diagnose, denk aan motorbike, waterscooter, buitenbordmotor diagnose apparatuur. Wij kunnen alles leveren voor voer en vaartuigen waar diagnose apparatuur voor nodig is. Daarnaast leveren wij sinds 2018 ook auto en motor sleutels, alleen de behuizing of compleet met elektronica.

Spiegelverwarmingselementen ( www.spiegelverwarming4u.nl ):
Q24U maakt sinds 2011 spiegelverwarmingselementen onder eigen naam. Wij hebben een groot assortiment en kunnen bijna alles direct uit eigen voorraad leveren, ook grotere aanvragen is geen probleem. Op aanvraag kunnen wij ook afwijkende maten en vormen leveren.

Spiegels www.spiegels24u.nl en www.spiegels24u.be):
Q24U levert sinds 2019 ook spiegels op maat gemaakt. Spiegels in verschillende maten en vormen tegen scherpe prijzen met levering aan huis. Later in het jaar wordt er ook een vast spiegel assortiment verwacht dat direct uit voorraad leverbaar is.