Kapotte autosleutel - Blog

Kapotte autosleutel

We gebruiken onze auto sleutel elke dag, de sleutel en de afstandsbediening hebben veel te houden hierdoor en gaan regelmatig kapot. Knoppen die niet meer (goed) werken, sleutelbaarden die breken, we laten hem vallen of verliezen hem. Allemaal hebben we wel eens een nieuwe sleutel nodig.

Veel voor komende problemen:
- Sleutel baard breekt en blijft in het slot zitten.
- Knoppen werken niet goed.
- Beschadigd door vallen.
- Sleutel is kwijt.

Wij bij OBD24U.nl leveren voor zowel auto’s als motoren nieuwe sleutels, sleutelbehuizingen, nieuwe drukknoppen, sleutelbatterijen, transponders enz. Het meeste is direct uit voorraad leverbaar. Zoekt u iets speciaals, dan kunt u altijd contact met ons opnemen en is het in de meeste gevallen speciaal voor u te bestellen.

Alleen een nieuwe sleutelbehuizing nodig, hoe werkt het
Stap 1. Open de originele sleutelbehuizing, haal de elektronica, transponder en sleutelbaard eruit.
Stap 2. Open de nieuwe sleutelbehuizing.
Stap 3. Plaats de elektronica, transponder en sleutelbaard in nieuwe de nieuwe sleutelbehuizing.
Stap 4. Sluit de behuizing en plaats de batterij.
Stap 5. De sleutel is nu klaar voor gebruik.

De afstandsbediening werkt niet meer…
In het geval de afstandsbediening ook niet meer werkt of wanner de sleutel verloren is dan kunt u een sleutel met complete elektronica aanschaffen. De sleutel moet u wel laten inleren op de auto, hiervoor kunt u in veel gevallen terecht bij de lokale sleutelmaker of de officiële dealer.

Oude Sleutelbaard…
U kunt de oude sleutelbaard gebruiken en eenvoudig overzetten. Mocht het nodig zijn dat er een nieuwe sleutelbaard gemaakt moet worden, dan kunt u de bijgeleverde ongeslepen sleutelbaard bij de lokale sleutelmaker laten slijpen en deze sleutelbaard plaatsen.